wagonplank salontafel rome

Deze salontafel met mooie oude eiken geschaafde wagonplanken als blad is samen met de metalen poten een aanwinst in uw kamer. De poten zijn ge-poeder coat en kunnen desgewenst in elke RAL kleur geleverd worden. Afmetingen: 120 x 60 x 45 (lxbxh € 850,00 Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Wagonplank eettafel Bordeaux

Afmetingen: 200 x 93 x 78 cm € 995,00 Afgewerkt met een mooi metalen onderstel in X- U of trapeze model. Tevens mogelijk met een V-poot tegen een toeslag van € 100,00. De moderne en robuuste industriële tafel, maar dan met een 4,5 cm dik blad van oude gebruikte onverwoestbare geborstelde wagonplanken. Deze planken hebben al een leven achter de rug en hierdoor leeft deze tafel enorm.. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Dit blad is bij binnen gebruik reeds behandeld ter bescherming en afwerking van het ruwe blad.

Wagonplank eettafel Geneve

De moderne en robuuste industriële tafel, maar dan met een 4,5 cm dik blad van oude gebruikte onverwoestbare geborstelde wagonplanken. Doordat deze geschaafd zijn is het blad vlak van boven. Deze planken hebben al een leven achter de rug en hierdoor leeft deze tafel enorm.. Afmetingen 200 x 93 x 78 cm € 995,00 Afgewerkt met een mooi metalen onderstel in X- U of trapeze model. Meerprijs V-poot € 100,00
Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

MEUBELS

MORE

OFFERTE

CONTACT

HOME

By D + M