Boomstam eettafel Auckland eiken

Onze eiken boomstamtafel Auckland heeft aan de zijkanten de natuurlijke vorm van de boom, waarmee u de natuur binnen haalt! Omdat elke tafel anders is, ligt vooraf de exacte vorm niet vast. Verkrijgbaar in 5 cm dikke eiken bladen. Daar wij de productie geheel in eigen hand hebben van A tot Z kunnen wij zeer scherpe prijzen neerzetten, en zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. Afmetingen: 220 x 100 x 76 € 975,00 Inclusief X- U- of trapeze poot van metaal. Meerprijs V-poot € 100,00
Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van 
€ 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Boomstam bartafel Paris

Afmetingen: Tafel 200 x 100 x 105 cm (lxbxh) Inclusief 3 krukken zonder en 3 krukken met rugleuning. prijs op aanvraag De combinatie van een eiken boomstamblad met een metalen onderstel maakt deze set uniek. Doordat er maar liefst 6 stevige krukken bij deze set zitten heb je direct veel zitruimte. Het blad van de tafel heeft de natuurlijke vorm van de boom waardoor je de natuur naar binnen haalt. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u deze set buiten plaatsen of de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag; van € 300,00. Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar.

eikenhouten tafels

eiken eettafel chili

Deze mooie strakke degelijke maar tevens moderne industriële tafel met een metalen poot heeft een zeer stevig en robuust eiken blad van 5 cm dik. Tafel afmetingen 220 x 100 x 76 € 945,00 Inclusief X- U- of trapeze poot in metaal kleur. Meerprijs V-poot € 100,00
Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poot in een andere kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel met een U-X – of trapeze poot en € 150,00 bij de V-poot. Onze eiken tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Bartafel Atlanta

Deze moderne bartafel is erg functioneel in de keuken, maar ook buiten onder een overkapping of tijdens een feestje een erg handig meubelstuk. Door zijn grote vierkante eiken blad kunnen er acht krukken rondom geplaatst worden. Wanneer deze tafel buiten geplaatst wordt dient het onderstel tegen een meerprijs van € 100,00 gepoedercoat te worden, zodat deze beschermd is tegen roestvorming. Voor de tafels binnen behandelen wij het onderstel met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Afmetingen: 100 x 100 x 105 (lxbxh) € 350,00 We kunnen diverse bartafels voor u maken, Hiernaast ziet u een eiken bartafel. Mocht u een eigen wens of idee hebben, dan kunt u een offerte hiervoor opvragen.

MEUBELS

MORE

OFFERTE

CONTACT

HOME

By D + M