MEUBELS

MORE

OFFERTE

CONTACT

HOME

Boomstam eettafel Auckland eiken

Onze eiken boomstamtafel Auckland heeft aan de zijkanten de natuurlijke vorm van de boom, waarmee u de natuur binnen haalt! Omdat elke tafel anders is, ligt vooraf de exacte vorm niet vast. Verkrijgbaar in 5 cm dikke eiken bladen. Daar wij de productie geheel in eigen hand hebben van A tot Z kunnen wij zeer scherpe prijzen neerzetten, en zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. Afmetingen: 220 x 100 x 76 € 975,00 Inclusief X- U- of trapeze poot van metaal. Meerprijs V-poot € 100,00
Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van 
€ 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Boomstam eettafel Porto populier

Onze populieren boomstamtafel is, zoals de naam het al zegt, gemaakt van één boomstam. Het blad van de tafel heeft de natuurlijke vorm van de boom, waarmee u de natuur binnen haalt! Omdat elke tafel anders is, ligt vooraf de exacte vorm niet vast. Indien gewenst kunt u op onze zaak een blad uit komen zoeken. Let op!! Deze zijn nog onbehandeld. Verkrijgbaar in 8 cm dikke populier bladen. Daar wij de productie geheel in eigen hand hebben van A tot Z kunnen wij zeer scherpe prijzen neerzetten, en zijn alle gewenste afmetingen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden! Richtprijs; 240 x ± 90 x 76 cm € 900,00 Boomstam bladen verschillen van breedte en zijn nooit exact een breedte maat. Breedte maat afhankelijk van de voorraad. Inclusief X- U- of trapeze poot van metaal. Meerprijs V-poot € 100,00
Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offert aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Boomstam eettafel Oak eiken

Deze schitterende eiken boomstamtafel is gemaakt van één boomstamblad. Het blad heeft de natuurlijke vorm van de boom en is verkrijgbaar met een breedte van 80-90 cm. Het blad van de tafel heeft de natuurlijke vorm van de boom, waarmee u de natuur binnen haalt! Omdat elke tafel anders is, ligt vooraf de exacte vorm niet vast. Wij hebben deze bladen niet op voorraad. Verkrijgbaar in 6 of 8 cm dikke bladen. Daar wij de productie geheel in eigen hand hebben van A tot Z kunnen wij zeer scherpe prijzen neerzetten, en zijn alle gewenste afmetingen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!
Afmetingen: 240 x 80-90 x 76 cm prijs op aanvraag Inclusief X- U- of trapeze poot van metaal. Meerprijs V-poot € 100,00 Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel. Meerprijs V-poot € 100,00, kleur toeslag hierbij € 150,00. Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Boomstam bartafel Paris

Afmetingen: Tafel 200 x 100 x 105 cm (lxbxh) Inclusief 3 krukken zonder en 3 krukken met rugleuning. setprijs € 2445,00 De combinatie van een eiken boomstamblad met een metalen onderstel maakt deze set uniek. Doordat er maar liefst 6 stevige krukken bij deze set zitten heb je direct veel zitruimte. Het blad van de tafel heeft de natuurlijke vorm van de boom waardoor je de natuur naar binnen haalt. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u deze set buiten plaatsen of de poten in een andere RAL kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag; van € 300,00. Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kijk ook bij de voorbeelden van de eikenhouten bartafels!

overige tafels

By D + M