HOME

Maatwerk

Geen mens is hetzelfde. Iedereen heeft andere smaken of interesses. Wij van Meubels en More spelen hier graag op in door het aanbieden van maatwerk. Of het nu gaat om dat ene meubelstuk dat al jaren in uw hoofd zit; een compleet bedrijfsinterieur, een wandkast op maat of een schitterende hoekbank, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken met diverse houtsoorten; dus of u gaat voor het voordeligere steigerhout of een complete kast van eiken wenst, wij helpen u graag. Wij werken ook met boomstambladen waardoor je het buiten gevoel naar binnen haalt.

offerteformulier

offerteformulier

Wij hebben reeds vele mooie maatwerk producten afgeleverd. Diverse winkels hebben hun zaak in laten richten door ons. Een unieke houten balie; wandkasten of een plank op maat; geen idee is ons te gek. Heeft u een beurs stand nodig? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Wij denken graag met u mee om samen een uniek en betaalbaar eindresultaat te bieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Of het nu gaat om uw eigen unieke ontwerp, of een ruimte tussen 2 muren die gevuld mag worden. Wij van Meubels en More denken graag met u mee.

kasten op maat!

Maar niet alleen voor binnen leveren wij unieke meubels, ook buiten denken wij graag met u mee. In deze tijd, waarin steeds meer mensen kiezen voor een terras overkapping, wordt het leven in de voorjaars- en zomer maanden steeds meer naar buiten verplaatst. De buitenkeuken is een trend die wij van A tot Z voor u kunnen verzorgen. Door de vele mogelijkheden kunnen we samen bekijken waar jullie wensen naar uit gaan. Ook stenen werk/bar bladen kunnen door ons verzorgd worden, kortom -> een totaal plaatje naar wens tegen betaalbare prijzen. Een heerlijke lounge hoek of mooie tuintafel is natuurlijk ook mogelijk. En wat te denken van een gave bloembak als terrasafscheiding; niets is ons te gek.

outdoor

MEUBELS

MORE

OFFERTE

CONTACT

HOME

By D + M