HOME

eikenhouten tafels

eiken  salontafel detroit

Deze exclusieve salontafel van dikke eikenbalken, is mede door zijn metalen onderstel een super mooi item in uw interieur. De dikke massieve balken zijn 25 x 25 cm, stralen een rust uit en halen de natuur in huis.
Afmetingen: 100 x 75 x 35 cm (lxbxh) € 550,00 Meerprijs lade € 125,00 Bij bestelling van deze tafel zijn de bijzetblokken verkrijgbaar voor € 85,00 per stuk. Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook verkrijgbaar in deze serie is dit prachtige tv meubel geheel op maat gemaakt. Voor de prijs van op maat gemaakte meubels kunt u onze offerteformulier invullen of contact met ons opnemen.

steigerhout

tafels

eikenhout

tafels

boomstam

tafels

Eiken eettafel Las Vegas

Deze robuuste eiken tafel is onverwoestbaar; 
u zult er jaren lang plezier van hebben. Tevens zijn de poten ook van eiken balken gemaakt en verkrijgbaar in X- U of trapezevorm. Tafel afmetingen: 220 x 100 x 76 € 1045,00 Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan.  Bij deze tafel is in dezelfde stijl bankje California te bestellen. Dit handige bankje heeft geen leuningen waardoor deze handig onder de tafel geschoven kan worden. Bankje afmetingen: 220 x 40 x 46 € 380,00 Onze tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

eiken eettafel chili

Deze mooie strakke degelijke maar tevens moderne industriële tafel met een metalen poot heeft een zeer stevig en robuust eiken blad van 5 cm dik. Tafel afmetingen 220 x 100 x 76 € 945,00 Inclusief X- U- of trapeze poot in metaal kleur. Meerprijs V-poot € 100,00
Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poot in een andere kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel met een U-X – of trapeze poot en € 150,00 bij de V-poot. Onze eiken tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Eiken eettafel Oslo

Deze mooie eiken tafel met moderne industriële poot heeft een zeer stevig en robuust eiken blad van 5 cm dik. Door de speciale bewerking heb je de look van losse planken; terwijl je de degelijkheid en stevigheid hebt van eiken.
Tafel afmetingen 220 x 100 x 76 € 995,00 Inclusief U- X- of trapezepoot in metaal kleur. Meerprijs V-poot € 100,00 Tevens in elke gewenste afmeting mogelijk; vraag vrijblijvend een offert aan. Het onderstel is behandeld met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Wilt u de poot in een andere kleur dan de metaalkleur is dit mogelijk tegen een toeslag van € 100,00 per tafel met een U-X – of trapeze poot en de V-poot € 150,00. Onze eiken tafels en banken kunnen tegen betaling worden behandeld met een kleur- of kleurloze 2 componenten matte lak waardoor deze vuil en vlek afstotend worden.

Bartafel Atlanta

Deze moderne bartafel is erg functioneel in de keuken, maar ook buiten onder een overkapping of tijdens een feestje een erg handig meubelstuk. Door zijn grote vierkante eiken blad kunnen er acht krukken rondom geplaatst worden. Wanneer deze tafel buiten geplaatst wordt dient het onderstel tegen een meerprijs van € 100,00 gepoedercoat te worden, zodat deze beschermd is tegen roestvorming. Voor de tafels binnen behandelen wij het onderstel met een kunststof filmlaagje dat er voor zorgt dat deze niet meer afgeeft. Onze tafels kunnen tegen betaling worden behandeld om vlekvorming te voorkomen met een bescherming laag, in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Afmetingen: 100 x 100 x 105 (lxbxh) € 350,00 We kunnen diverse bartafels voor u maken, Hiernaast ziet u een eiken bartafel. Mocht u een eigen wens of idee hebben, dan kunt u een offerte hiervoor opvragen. Kijk ook bij de voorbeelden van de boomstam bartafels!

MEUBELS

MORE

OFFERTE

CONTACT

HOME

By D + M